Pripravujeme NORDCITY Obchodná 2

Words:
Photography:

NORDCITY Žilina sa čoskoro rozšíri o ďalšiu významnú etapu. Budova Obchodná 2 nadviaže na úspešný koncept Obchodnej 1 a prinesie ďalších 13 236 m² moderných kancelárskych priestorov a 1 000 m² obchodných prevádzok. Po dokončení tejto budovy sa zóna NORDCITY Žilina stane pracovným centrom pre približne 3 000 zamestnancov.

Za projektom je developerská spoločnosť Reinoo

Developerská spoločnosť Reinoo sa už od roku 2011 špecializuje na výstavbu udržateľných kancelárskych budov a rezidenčných komplexov, ako aj na prenájom nehnuteľností. Sídlo spoločnosti je v Žiline, kde sa cieľavedome usilujú tvoriť miesta, kde ľudia radi žijú a pracujú. Reinoo kladie dôraz na ochranu životného prostredia a kvalitu života, čo z nich robí lídrov v udržateľnej výstavbe.

NORDCITY Obchodná 2: Pokračovanie úspešného konceptu

Budova Obchodná 1 sa už stala symbolom moderného pracovného prostredia a vysokého štandardu kancelárskych priestorov v Žiline. Obchodná 2 bude prirodzeným pokračovaním tohto úspechu, pričom ponúkne rovnakú kvalitu priestorov. "Tvoríme prostredia, kde ľudia stoja v centre diania a zároveň dbáme na ochranu životného prostredia." Reinoo a.s.

Priestor pre viac než len prácu

NORDCITY Obchodná 2 nebude iba miestom pre prácu, ale aj priestorom, ktorý podporí dynamiku celého regiónu. Vďaka kombinácii kancelárskych a obchodných priestorov sa tu nájdu možnosti pre podnikanie, služby i každodenný život. Práca, oddych a pohodlie budú v dokonalej harmónii, čím sa NORDCITY Žilina stane jedným z najatraktívnejších pracovných a obchodných centier.

NORDCITY Žilina
Galéria

čítaj
viac

Výtvarný workshop pre vašu firmu v NORDCITY Poštová
Startup Weekend v NORDCITY Obchodná