Startup Weekend v NORDCITY Obchodná

Words:
Photography:

Pozývame vás na ďalší skvelý Startup Weekend v NORDCITY Obchodná! Čaká vás úžasná atmosféra, skvelí ľudia, mentori, nové priateľstvá a cenné kontakty. Počas 54 hodín, od 18. do 20. októbra, sa môžete ponoriť do sveta inovácií a podnikania.

Startup Weekend je celosvetové podujatie, ktoré sa pravidelne koná vo viac ako 150 krajinách. Účastníci vytvárajú tímy priamo na mieste a počas 54 hodín pracujú na realizácii svojich nápadov, od počiatočnej myšlienky až po prezentovateľný projekt alebo prototyp.

Skúsení mentori z oblastí biznisu, UX, marketingu a vývoja softvéru vám budú počas víkendu k dispozícii, aby vám pomohli posunúť váš projekt na ďalšiu úroveň.

Na záver víkendu sa predstavia 5-minútové prezentácie, po ktorých bude nasledovať otázky a hodnotenie odbornej poroty, ktorá vyberie tri víťazné tímy. Tešíme sa na vaše nápady, inovácie, projekty a startupy, ktorými nás prekvapíte!

Nemáte vlastný nápad? Nevadí!

Vitáme všetky zručnosti – od programátorov, cez remeselníkov, dizajnérov, marketérov až po ľudí z oblasti biznisu. Každý, kto má chuť budovať ambiciózny projekt alebo pomôcť pri jeho realizácii, je vítaný.

Nemáte technologický projekt?

Ani to nie je problém! Na Startup Weekende sme už mali projekty ako ekologické čističky odpadových vôd, nábytok z odpadu či sieť bezlepkových pekární. Dôležité je len vaše odhodlanie a vízia, kam chcete svoj nápad posunúť.

Registrácia a lístky >>

Viac info na www.startupweekendzilina.sk

Galéria

čítaj
viac

Výtvarný workshop pre vašu firmu v NORDCITY Poštová
Objavte význam LEED a WELL certifikácie